Innovation og iværksætteri

IT-Universitetet er Danmarks førende iværksætteruniversitet. Innovation og iværksætteri vægtes højt, og studerende opfordres til at starte egen virksomhed.

På IT-Universitetet opfordrer vi de studerende til at kaste sig ud i at starte egen virksomhed. Studenterorganisationen ITU Innovators og vores eget investeringsfirma, ITU Business Development, spiller vigtige roller i den proces, der samtidig skal bevare ITU's position som Danmarks førende iværksætteruniversitet.

Har du spørgsmål omkring ITU og iværksætteri, er du velkommen til at kontakte rektor Mads Tofte på tofte@itu.dk eller 7218 5000.

ITU Innovators

ITU Innovators er en frivillig, studenterdrevet organisation, som fremmer og støtter iværksætteri blandt studerende på IT-Universitetet. Missionen er at opmuntre studerende til at starte nye virksomheder, samarbejder og iværksætterprojekter under og efter studierne. ITU Innovators giver studerende værktøjer til at komme i gang, netværk og mulighed for at deltage i fælles projekter.

Læs mere: www.itu-innovators.dk.
Kontakt: contact@itu-innovators.dk.

ITU Business Development

ITU Business Development A/S er etableret efter Tech Trans Loven og ejet af IT Universitet. Selskabet investerer i universitetets startups og spinouts og yder rådgivning til universitetet omkring teknologioverførsel samt studerende og forskere, som har ideer til nye virksomheder.

Læs mere her.
Kontakt: direktør Kristine Helen Falgren, khfa@itu.dk, eller 5191 3177.