Studenterorganisationer på ITU

For at få mest muligt ud af den tid du bruger på IT-Universitetet, kan det være en god ide at benytte dig af nogle af de tilbud som drives af studerende. De bidrager til det fantastiske studiemiljø på IT-Universitetet, og her kan du læse om, hvad de står for, og hvordan de kan kontaktes.

stupIT

stupIT

stupIT er den studenterpolitiske forening på IT-Universitetet i København. Foreningen består af studerende fra alle universitetets uddannelsesretninger og drives af studerende. stupIT arbejder for at fremme de studerendes interesser og forhold på universitet, både studenterpolitisk, fagligt og socialt.
Hjemmeside: www.stup.it
Facebook: www.facebook.com/stupIT.itu 

 

Scrollbar

ScrollBar

Universitetets festudvalg hedder ScrollBar. Foreningen består af frivillige som driver universitetets fredagsbar. De arrangerer også temafester i løbet af semestret. Du kan læse mere om aktiviteterne og hvad der kræves for at blive medlem af ScrollBar.
Hjemmeside: www.scrollbar.dk
Facebook: www.facebook.com/ScrollBar 

 

Picture of Analog.

Analog

Analog is the IT-Universitetets studentercafé, hvor du kan få en god kop kaffe og en snak med dine medstuderende. Analog er desuden et godt sted at lave gruppearbejde, hvis du søger en afslappet atmosfære. Caféen drives af frivillige studerende, så her er også mulighed for at engagere dig og skabe et godt studiemiljø på IT-Universitetet. Du finder Analog ved siden af Informationen.
Facebook: www.facebook.com/cafeanalog
Læs mere om hvordan du bliver frivillig cafeanalog.dk/volunteer/

 

Picture of ITU Innovators.

ITU Innovators

ITU Innovators er en frivillig, studenterdrevet organisation, som fremmer og støtter iværksætteri blandt studerende på IT-Universitetet. Missionen har allerede fra den spæde start været at opmuntre til at starte nye virksomheder og iværksættermæssig bottoms-up innovation inden for IT-Universitetets studenternetværk gennem events, møder, udviklingsprojekter og lignende.
Læs mere: www.itu-innovators.dk

Venture Cup

Venture Cup er en non-profitorganisation, som hjælper studerende med at få omsat akademiske ideer til forretning. Venture Cup organiserer hvert år to idékonkurrencer for at fremme iværksætteri blandt universitetets studerende. ITU Innovators står for at administrere medlemskab og involvere de studerende i de aktiviteter som Venture Cup tilbyder.

Hjemmeside: www.venturecup.dk
Læs mere om ITU i Venture Cup

Picture of movie club

ITU.Film

ITU.Film er IT-Universitetets studenterdrevne biograf, som viser gratis film, såsom dokumentarer, film eller serier. Tiderne annonceres på Facebook.
Facebook: www.facebook.com/itu.film

 

MODEM - ITU radio

Modem - ITU Studenter Radio

Modem er IT-Universitetets onlineradio. Besøg deres hjemmeside eller facebookside for at lytte til showet live eller podcaste tidligere shows.
Hjemmeside og streaming: https://radiomodem.dk
Facebook: www.facebook.com/RadioModem

 

CampusCup

CampusCup er en studenterforening som arrangerer den årlige kajakstafet med øl i Emil Holms Kanal som et samarbejde mellem IT Universitetet og Københavns Universitet Amager.
Læs mere om at deltage eller blive hjælper på hjemmesiden eller facebook.
Hjemmeside: www.campuscup.dk
www.facebook.com/campus.cup.cph

 

ITU LAN

ITU LAN er en gaming-event som foregår to gange om året på IT-Universitetet. ITU LAN-arrangørerne er værter for arrangementet som afholdes hvert forår og efterår. Arrangementet har et støt stigende antal deltagere og sponsorer.
Hvis du vil vide mere eller vil høre om hvordan du kan blive engagere dig, så klik på linkene nedenfor. 
Hjemmeside: www.itulan.dk 

www.facebook.com/ITULAN

 

ITU FC

ITU Football Club er for alle på IT-Universitetet som har lyst til at spille fodbold. Du behøver ikke være hverken Messi eller Ronaldo – det handler bare om at have det sjovt og møde sine medstuderende.
www.facebook.com/groups/ITUFC

AIESEC - Youth Leadership Development

AIESEC er verdens største studenterdrevne organisation med afdelinger i mere end 124 lande og på over 2400 universiteter. Som medlem vil du have mulighed for at udvikle dine kompetencer og dit lederpotentiale og blive en del af dette globale netværk.
Hjemmeside: cbs.aiesec.dk

Offentlige foredrag

På IT-Universitetet er der ofte foredrag af specialiserede fagpersoner – både interne fra IT-Universitet og eksterne eksperter, fra Danmark såvel som udlandet – og studerende er meget velkomne. Foredrag annonceres i readIT nyhedsbrevet og i kalenderen på intranettet.